Shopping Cart

  •  x 
  • You have no product to cart.

Saya Tak Nakal!

Base price: RM 18.00
RM 10.00
44% OFF
in stock
Categories: Novel Kanak-kanak
Print
Saya tak nakal!

"Chacha minta maaf sebab buat macam tu. Chacha tahu perbuatan tu slaah. Chacha bukan saja nak jadi nakal tapi..." Ujar Chacha,
 tetapi dia tidak dapat menyudahkan kata-katanya apabila Puan Ruzaima memluknya dengan lebih erat.

Jahitkan Bajuku

" Cakap memanglah senang. Jari saya ni dah tak terkira berapa kali tercucuk jarum. Tapi, tak juga menjadi," keluh Qurratu'Aini

Aku Mahu Pulang

Wajah ibu, ayah, Lili dan Pooja yang melintas di fikirannya ketika itu, seakan menjadi satu azimat untuknya terus lari dan lari.
Di fikirannya hanya satu, aku mahu pulang

Robinhood Malaya

"Sejak peristiwa tu, kami dipanggil Robinhood Malaya," Ujar Hafiz dengan bangga

I Love You Teacher
"Jadi tak salahlah kalau saya kata i love you teacher soo much!" ucap Sofea dengan perasaan gembira.

0Reviews

There are yet no reviews for this product.